سريال How I met Your Mother, ((آشنایی با مادر )) -تحليل- نقد - بررسي- مرور خاطرات . |
| تولبار (نوار ابزار) از مجموعه تولبار های سرزمين دانلود |
![]() ![]() |
سريال How I met Your Mother, ((آشنایی با مادر )) -تحليل- نقد - بررسي- مرور خاطرات . |
۱۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۴۶ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() مرد شني در مصاف باد ![]() گروه: مديران ارسال ها: 11,102 عضو شده: ۲۶-مرداد ۸۲ انجمن: يه جايي اون ور ابرا ! كوچه بي ستاره ها شماره کاربري.: 961 |
قبل از هر چيز : كاش يه تالار يا يه فرعي براي سريال داشتم اينجا .
![]() چند وقت پيش به پيشنهاد طناز رفتم سراغ ديدن يه سريال كاملآ معركه به همين نام . هيچ فكر نميكردم اونقدر معتادش بشم كه وقتي شبا خسته و خرد ميرم خونه بازم با اشتياق بشينم 3 قسمت از اين سريالو ببينم بعد بخوابم! وقتي با كيوان در موردش حرف زدم متوجه شدم كه اين تنها من نبودم كه معتاد اين سريال شدم و با دلم نميخواست هيچ وقت هيچ وقت هيچ وقت تموم شه . تو يه سايت خوندم اين سريال طي 35 سال فيلمبرداري شده ! واقعآ روند رشد و پير شدن آدما رو توي چهره شخصيتاش ميبينيد . خوب كيوان جان كمك كن تا لينك دانلود بزاريم و نقد و برسيش كنيم . -------------------- ![]() |
|
|
|
۱۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۰۵ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() شكلات ![]() گروه: اعضاي خودموني ارسال ها: 5,969 عضو شده: ۴-دي ۸۴ شماره کاربري.: 4,715 |
جماعت بی حیایی هستن این گروه..
اما بعضی وقتا ببینم یه جا میذاره نگاه میکنم..بعضی قسمتاش جالبه..اما بعضی حرفاشو آدم خجالت میکشه گوش کنه..بس که بی ادبن |
|
|
|
۱۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۱۹ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() مليــــــــــــــــــــــح ![]() گروه: اعضاي خودموني ارسال ها: 2,963 عضو شده: ۲۱-تير ۸۸ انجمن: INJA شماره کاربري.: 6,052 |
من سريال دنباله دار دوس دارم
مثل لاست و فرار از زندان به شرطي كه اين داداشام مزاحم نباشن و بزارن تنهاييي فيلم ببينم -------------------- نميدانم چرا؟ کوچه اي که ميان من و تو بود زيبا نبود |
|
|
|
۱۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۴:۰۷ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() مرد شني در مصاف باد ![]() گروه: مديران ارسال ها: 11,102 عضو شده: ۲۶-مرداد ۸۲ انجمن: يه جايي اون ور ابرا ! كوچه بي ستاره ها شماره کاربري.: 961 |
هاهاهاهاها !
آيدا!!! بابا تو ديگه كي هستي ؟ اين سريال براي گروه سني بالاتر از 16 ساخته شده ديگه . خوب مزه يه رابطه و رفاقت تمام عيار به هميناست ديگه . مثلآ يه قسمتش هست كه يهوو در حمومو روي همديگه باز ميكنن . ( از سر تلافي و خنده) برام جالب بود و خيال ميكردم فقط توي فيلما و سريالاي خيالي بايد دنبال همچين رابطه اي گشت . اما هر چي سريال جلوتر ميره بيشتر احساس اخت و صميميت و واقعيت ميكني نسبت بهشون -------------------- ![]() |
|
|
|
۱۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۵۷ بعدازظهر
ارسال
|
|
![]() SilentGirl ![]() گروه: مديران ارسال ها: 11,790 عضو شده: ۲۸-بهمن ۸۲ شماره کاربري.: 2,599 |
منم خيلي از اين سريال خوشم مياد ... کلا نمي توني کسي رو پيدا کني که سريال امريکايي دنبال ميکنه و از فريند خوشش نياد
طريقه ي دوستياشون ، قوانيني که دارن توي دوستياشون ، قهر و اشتياشون و از همه مهم تر طنزي که حتي اگه بي حوصله سريال رو دنبال کني باز هم مي خندونتت -------------------- I believe in ANGELS
ιяιš |
|
|
|
۱۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۴۷ بعدازظهر
ارسال
|
|
![]() اعضاي خودموني ![]() گروه: نائب رئيس اينا ارسال ها: 1,847 عضو شده: ۵-فروردين ۸۷ انجمن: Tehran شماره کاربري.: 5,191 |
این سریال محبوب ترین سریال آمریکایی بوده و هنوزم هست فکر کنم !
سال 2004 که سری آخرش بوده Season 10 تو امریکا 52.5 میلیون بیننده اون موقع داشته ! الان فکر کنم آمار بگیرن خیلی بیشتر از ایناست ! November 1993 این سریال تو امریکا شروع به ساخت شده و از September 22, 1994 تا May 6, 2004 تو امریکا پخش می شده ! من خودم شخصا می تونم بگم این سریال رو خیلی بیشتر از Lost یا Prison Break دوستش دارم چرا که این سریال فقط با آدماش تو رو جذب می کنه و یه سریال کاملا اجتماعیه نه با اتفاقات و تخیلات ! شاید باور کردنی نباشه اما وقتی به season 10 رسیدم اصلا دلم نمی خواست این سریال تموم شه ! وقتی خاطراتشون رو نشون می داد یا پشت صحنه ها رو تک تک قسمت های قبل جلو چشم بود و دقیقا این حس رو داشتم که من هم 10 سال با این آدما بزرگ شدم ! تو دوستیاشون تو عشق و عاشقیاشون و همه لحظاتشون با هاشون بودم و البته خیلی از اتفاقتی که براشون افتاد رو دیدم که تو زندگی خودم هم تکرار شد ! این که یه روزی هر دوستی تموم میشه ! و هرکی میره پی زندگی خودش ! روزی که مریم از اینجا خداحافظی کرد من قسمت های اخرش رو دوباره دیدم ! خلاصه اینکه با این سریال زندگی کردم یه نکته جالبه که هست با اینکه این سریال سال 2004 یعنی حدود 6 سال پیش تموم شده هنوز اگه تو فیس بوک بازیگراش بری طرفداراش میان راجع بهشون می نویسن و اونا هم میان و جواب میدن !! ضمنا joey , Chandler تو فیس بوک من تو لیست دوستام هستند. -------------------- 01101011011001010110010101110000 111000101110101011010010110010101110100 |
|
|
|
۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۲:۲۴ قبلازظهر
ارسال
|
|
و دقيقآ همونايي كه كيوان گفت .
من اينو از هر سريالي بيشتر دوس دارم -------------------- ![]() |
|
|
|
۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۳:۴۹ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() شكلات ![]() گروه: اعضاي خودموني ارسال ها: 5,969 عضو شده: ۴-دي ۸۴ شماره کاربري.: 4,715 |
همتون منحرف شدید رفت..
مزه ی یه رابطه تمام عیار به قرتی بازیایی هست که تو این سریال نشون میده بی ستاره؟ درسته خیلی خنده داره..منم موافقم که میخندونه..اما رک بودن و بی پروایی رو بیش از حد کرده...همه چی رو تشریح و توضیح میدن....من کاهی حالم بهم میخوره از حرفاشون |
|
|
|
۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۳:۵۴ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() SilentGirl ![]() گروه: مديران ارسال ها: 11,790 عضو شده: ۲۸-بهمن ۸۲ شماره کاربري.: 2,599 |
درسته خيلي خنده داره..منم موافقم که ميخندونه..اما رک بودن و بي پروايي رو بيش از حد کرده مي دوني يکي از دلايلي که طنز رو مي سازه حقايقي هست که توي اجتماع هست. کلا درمورد مجتمع هاي شرقي بيان کردنش به قول تو به اين "رک" بودن نيست يعني راستيش ما توي يه سري لفافه حرفا رو ميپيچيم اگه فيلم funny people رو ديده باشي منظورم رو بهتر مي فهمي. عده اي هستن که تو مجتمع حاظر ميشن و وظيفه شون خندوندن مردمه ... خب به نظرت چه چيزي باعث ميشه که مردم از ته دل قهقهه بزنن ؟ همين حرفايي که حقيقت دارن اما خب زشت هستن و مطرح کردنشون جرئت ميخواد -------------------- I believe in ANGELS
ιяιš |
|
|
|
۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۷:۰۱ قبلازظهر
ارسال
|
|
مرسي مونيكا جون . دقيقآ همونايي كه گفتي .
به زبون ساده تر . ما از چيزايي به خنده مي افتيم كه تا حالا نديدم و برامون جالبو با مزه است . مثلآ فك كن صحنه زمين خوردن يه آدم خنده داره . اما اگه در طول روز همه هي جلوي پات ميخوردن زمين ديگه اصلآ خنده دار نبود يا شايد دلخراش بود برات . اينا هم براي خندون يه سبك خاص براي خودشون دارن . و دليل پر بيننده بودنشون و مشهوريتشون دقيقا همين رك بودنشونه كه شايد هر آدمي دنبالشه . -------------------- ![]() |
|
|
|
۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۲۲ بعدازظهر
ارسال
|
|
![]() F Д T ! /И Д ![]() گروه: مديران برتر ارسال ها: 10,677 عضو شده: ۱۰-ارديبهشت ۸۴ شماره کاربري.: 4,573 |
November 1993 این سریال تو امریکا شروع به ساخت شده و از September 22, 1994 تا May 6, 2004 تو امریکا پخش می شده ! چند قسمته سریالش ؟ چقدر طول کشید دیدنش ؟ و اینکه از قسمت اولش شروع کردید به دیدن ؟ -------------------- خدایاهرگز نگویمت دستم را بگیر عمریست گرفته ای مبادا رهایم کنی....... |
|
|
|
۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۹:۱۴ بعدازظهر
ارسال
|
|
![]() اعضاي خودموني ![]() گروه: نائب رئيس اينا ارسال ها: 1,847 عضو شده: ۵-فروردين ۸۷ انجمن: Tehran شماره کاربري.: 5,191 |
چند قسمته سریالش ؟ چقدر طول کشید دیدنش ؟ و اینکه از قسمت اولش شروع کردید به دیدن ؟ من از قسمت اول تا آخرش رو دیدم بعضی قسمتاش و دوبار دیدم 236 قسمت هست 2-3 تا تراک هم پشت صحنه هاشه نزدیک 240 تا هر قسمت حدود 20 تا 30 دقیقه هست حالا بستگی داره تو چقدر وقت بگذاری واسش -------------------- 01101011011001010110010101110000 111000101110101011010010110010101110100 |
|
|
|
۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۰۶:۱۹ قبلازظهر
ارسال
|
|
من از قسمت اول تا 83 رو ديدم .
هر شب يكي دو قسمت ميبينم بعدمي خوابم . -------------------- ![]() |
|
|
|
۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۰۶:۳۷ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() مليــــــــــــــــــــــح ![]() گروه: اعضاي خودموني ارسال ها: 2,963 عضو شده: ۲۱-تير ۸۸ انجمن: INJA شماره کاربري.: 6,052 |
من از قسمت اول تا آخرش رو ديدم بعضي قسمتاش و دوبار ديدم 236 قسمت هست 2-3 تا تراک هم پشت صحنه هاشه نزديک 240 تا هر قسمت حدود 20 تا 30 دقيقه هست حالا بستگي داره تو چقدر وقت بگذاري واسش من اينو ميخوام كسي داره به زور ازش بگيرم؟ -------------------- نميدانم چرا؟ کوچه اي که ميان من و تو بود زيبا نبود |
|
|
|
۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۵۵ بعدازظهر
ارسال
|
|
مزه اش به اينه كه بري 47 تا دي وي دي بخري
-------------------- ![]() |
|
|
|
۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۴۹ قبلازظهر
ارسال
|
|
بخرم؟
فك كردي -------------------- نميدانم چرا؟ کوچه اي که ميان من و تو بود زيبا نبود |
|
|
|
۳ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۱۸ قبلازظهر
ارسال
|
|
و صد البته اگه مفتي گيرش بياري كه ديگه خيلي با مزه ترم ميشه .
-------------------- ![]() |
|
|
|
۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۰۵:۰۹ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() NiNaZ ![]() گروه: اعضاي خودموني ارسال ها: 1,270 عضو شده: ۱۸-آبان ۸۲ انجمن: تهران شماره کاربري.: 1,716 |
من عاشق اين سريال و شخصيت آدماشم!
به نظرم سادگي و صميميتشون باعث پيوند ببينده باهاشون مي شه طوري که جدايي ازشون ناراحت کنندست! وقتي تموم شد دلم گرفت! -------------------- يه روزي! يه جايي! يه جوري! يه کسي! يه چيزي!
صبر داشته باش!! صبر داشته باش!! |
|
|
|
۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۰۵:۳۳ قبلازظهر
ارسال
|
|
نميدونم چرا ديگه نميتونم باهاشون ارتباط برقرا كنم .
تو دي وي دي 16 موندم حتي چند قسمتشو زوركي نيگا كردم . از اين جلوتر نميتونم برم -------------------- ![]() |
|
|
|
۱۲ مرداد ۱۳۸۹, ۰۵:۲۳ قبلازظهر
ارسال
|
|
خوب . میریم سراغ سریال بعدی .
سریال به شدت جذاب و مورد علاقه من : آَشنایی با مادر ![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
مشاهده آرشيوي | زمان کنوني: ۱۸ام شهريور ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۰ بعدازظهر |
|
|