طراحي كارت ويزيت, طرح هاي آماده چاپ |
| تولبار (نوار ابزار) از مجموعه تولبار های سرزمين دانلود |
![]() ![]() |
طراحي كارت ويزيت, طرح هاي آماده چاپ |
۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۶:۰۸ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() مرد شني در مصاف باد ![]() گروه: مديران ارسال ها: 11,102 عضو شده: ۲۶-مرداد ۸۲ انجمن: يه جايي اون ور ابرا ! كوچه بي ستاره ها شماره کاربري.: 961 |
سلام .
لطفآ اگه كسي لينك مفيدي يا طرح جالبي براي طراحي كارت ويزيت يا بنر داره اينجا بزاره تا همه ازش استفاده كنيم . مرسي . -------------------- ![]() |
|
|
|
۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۶:۱۰ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() مرد شني در مصاف باد ![]() گروه: مديران ارسال ها: 11,102 عضو شده: ۲۶-مرداد ۸۲ انجمن: يه جايي اون ور ابرا ! كوچه بي ستاره ها شماره کاربري.: 961 |
خب حالا از خودم شروع
يه سري كار رواني و توپ براي كارت ويزيت . يه كار واقعآ حرفه ايه . متاسفانه مجبور شدم اينا رو از طريق پست بخرم . اما اينجا ميزارم تا همگي استفاده كنيم . -------------------- ![]() |
|
|
|
۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۶:۳۵ قبلازظهر
ارسال
|
|
حالشـــــــــــو ببريد .
فقط كافيه با برنامه كورل يا فتوشاپ متن مورد نظرتونو بنويسيد و متن قبلي رو پاك كنيد . كيفيت كارتا يه چيزي در حد اچ ديه . فقط كافيه خودتون براش سايز تعريف كنيد. چندتا كارت توپ با چند پسوند
فايل هاي ضميمه
-------------------- ![]() |
|
|
|
۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۷:۴۰ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() G H O S T ![]() گروه: مديران برتر ارسال ها: 10,770 عضو شده: ۲۲-آبان ۸۲ انجمن: TeHrAn, Iran شماره کاربري.: 1,744 |
-------------------- |
|
|
|
۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۴۳ قبلازظهر
ارسال
|
|
مرسي اميد جان .
من مجبور شدم . يه چيزي شبيه به همينا رو 6000 تومن بخرم ! -------------------- ![]() |
|
|
|
۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۴ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() G H O S T ![]() گروه: مديران برتر ارسال ها: 10,770 عضو شده: ۲۲-آبان ۸۲ انجمن: TeHrAn, Iran شماره کاربري.: 1,744 |
اشتباه کردی پسرم ! چون از این ها توی اینترنت پر هستش ! فقط کافیه سرچ کنی !
-------------------- |
|
|
|
۱۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۲:۱۲ بعدازظهر
ارسال
|
|
![]() lover ![]() گروه: اعضاي خودموني ارسال ها: 2,424 عضو شده: ۱۷-مرداد ۸۴ انجمن: زمين خدا ! شماره کاربري.: 4,641 |
خيلي حيفه که گرافيستاي خوبي مث من(نيششششششش) رو کنار ميزارين و از طرح هاي پيش فرض استفاده ميکنين
شما دوست دارين کارت ويزيتتون مختص خودتون باشه يا کپي از يه کار ديگه؟؟؟؟ شما دوست ندارين کارت ويزيتتون نشونگر شخصيتتون باشه!؟؟؟؟ هزينه ي چنداني هم نداره ولي ماندگاريش بالا تره ٬ تا اينکه کارت ويزيتيو داشته باشي که مردم در طول شبانه روز با اسم هاي مختلف ميبينن! زيبايي و در خاطره ي مخاطب ثبت شدن کنار هم مهمه!!! حيفه واقعا!سعي کنين متقاوت باشين تا ديده بشين! -------------------- همراه شو عزيز!!!!!!!!!!
|
|
|
|
۱۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۴:۱۶ قبلازظهر
ارسال
|
|
يه سوال . مثلآ شما براي طراحي يه كارت ويزيت چقدر ميگيريد ( فقط طراحي- اونم يه كار متوسط. نه ساده نه سنگين)؟
|
|
|
۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۵۸ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() lover ![]() گروه: اعضاي خودموني ارسال ها: 2,424 عضو شده: ۱۷-مرداد ۸۴ انجمن: زمين خدا ! شماره کاربري.: 4,641 |
۲ يا ۳ تومن!
سقف قيمت کارت ويزيت ۷ تومنه! -------------------- همراه شو عزيز!!!!!!!!!!
|
|
|
|
۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۰۷:۰۴ قبلازظهر
ارسال
|
|
![]() مليــــــــــــــــــــــح ![]() گروه: اعضاي خودموني ارسال ها: 2,963 عضو شده: ۲۱-تير ۸۸ انجمن: INJA شماره کاربري.: 6,052 |
2 يا 3 تومن! سقف قيمت کارت ويزيت 7 تومنه! كارت ويزيت از لحاظ هزينه اي خيلي بي ارزشه يعني كلي وقت ميذاري چون هر كس ميخواد بهترين كارت رو داشته باشه ولي چون سايزش كوچيكه كمترين هزينه رو ميخواد پرداخت كنه در حاليكه مثلا ممكنه طراحي يه بروشور كمتر نياز به ايده داشته باشه ولي هزينش بالاتره بخاطر اينكه سايزش بزرگتره اين خيلي بده واسه همين من كارت قبول نميكنم -------------------- نميدانم چرا؟ کوچه اي که ميان من و تو بود زيبا نبود |
|
|
|
۲۳ فروردين ۱۳۸۹, ۰۶:۲۵ قبلازظهر
ارسال
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
مشاهده آرشيوي | زمان کنوني: ۱۸ام شهريور ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۳ بعدازظهر |
|
|